Powered by Jasper Roberts - Blog
Julig pepparkaksrulltårta med färskostkräm med lingon

Julig pepparkaksrulltårta med färskostkräm med lingon
 
F
örsta snön har redan kommit till Stockholm och försvunnit redan. Jag vet inte hur många av er som är exalterade över att vintern och snön är här. Det kan inte jag påstå att jag är. Finns inte mycket jag gillar med vintern. Har egentligen aldrig gillat den, inte ens som barn och trots alla julklappar man fick. Det jag kommer ihåg sen barndomen är kylan, snön och blask ihop med mörkret, killarna i skolan som jaga... Läs mer »

Rund Elegant Söt

Inlägget är i samarbete med Kafferosteriet KOPPAR

"V
isste du att nyrostat färskt kaffe innehåller nästan 1000 aromer?
I en droppe färskrostat kaffe kan det finnas så mycket som 1000 aromer, vilket kan jämföras med de 400 aromer som kan identifieras i vin. Det är själva kafferosten som utgör det avgörande momentet i kaffet... Läs mer »

Mini äppelpajer med saltkaramell

Mini äppelpajer med saltkaramell
T
änk dig små söta minipajer som du äter direkt från serveringsfatet. Istället för att servera en paj till 10 personer varför inte servera 10 portionspajer? Eller fler? Passar perfekt till dessertbuffén. Som plockmat fast dessert. Visst tar det lite tid att göra men dem kommer att göra succé på festen, garanterat. Här har jag fyllt de små rackarna med äpple och saltkaramell men sylt eller en färskost och citronfyllning i blir säkert mycket gott. Jag k... Läs mer »
Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf