Powered by Jasper Roberts - Blog
Drömmen om blomsterlandet

Print Friendly and PDF
Inlägget är ett samarbete med wexthuset.com

A
tt jag älskar att baka är ingen hemlighet och inte att jag gillar fotografera heller. Till mina recept, i bilderna, finns det alltid ett inslag av blommor och grönska, på något sätt. Växter och blommor får bilderna levande på något sätt. Vet inte vad ni tycker men jag själv blir så glad av blommor. Det kanske är därför som jag älskar att vistas ute i naturen, i skogen, och som jag alltid plockar med mig någonting hem. Alltid några blommor, kvistar eller kottar. Man vet inte när dem kan komma till användning till någonting jag kommer baka.
 
 
Barnen skrattar alltid åt mig. Men vilken lyx det vore att få till min lilla uteplats, min lilla trädgård, precis som jag vill. Egentligen är jag ute efter några riktigt stora krukor och någon spaljéer för klättrade växter. I de stora krukorna vill jag ha engelska pioner, fina engelska rosor och en stor Fucxia buske. Har nyligen upptäckt nya blomsorter, mer exotiska i mina ögon än bara pelargoner, påskliljor och tulpaner. 
 
 
wexthuset.com finns allt för trädgård och trädgårdsinredning. Senaste helgen spenderade jag ganska mycket tid på sidan för att bestämma mig för vilka krukor och blommor jag skulle beställa. När jag ändå är igång kommer jag beställa lite fröer för höstplantering eller till nästa vår. Det gäller att ligga ett steg före och planera planteringen så man har blommande växter så länge som möjligt.
Till dottern som älskar laga mat skulle jag gärna vilja göra i ordning en hylla för olika kryddor. Hon älskar laga pasta och basilika, oregano och persilja använder hon flitigt. 
 
 
 
 
Obs! Ovan tre bilder är inte egna utan hämtade från hemsidan.
 
FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram

Kommentera här


Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf