Powered by Jasper Roberts - Blog
Sockerkaka med apelsin och timjan

Sockerkaka med apelsin och timjan
N
i kanske är lika skeptiska nu som jag var när jag hörde första gången om en sockerkaka med timjan i. Det är en udda ingrediens i en sockerkaka, det måste jag erkänna. Hade aldrig kommit på det själv. Att dekorera med timjan eller rosmarin är inget konstigt i sig. Jag menar, man tar bort dekoren om man inte vill äta upp den. Men att blanda i själva smeten, det är en annan sak. Snubblade över ett recept på nätet med timjan i och blev nyfiken. Letade lite och det verkar ... Läs mer »

Earl Grey cupcakes med lavender frosting

Earl Grey cupcakes med lavender frosting
L
ets have a cup of tea together! Gillar inte alla te?  Ju en kopp te blir alltid perfekt till frukosten, alla gånger. Jag tar helst en kopp te till min smörgås på morgonen än en kopp kaffe. Vet inte riktigt varför men passar bättre, man blir varm på insidan liksom. Nu kan jag erkänna att jag gjorde dessa cupcakes med Earl Grey smak så det skulle bli min ursäkt för att trycka i mig cupcakes redan kl 8 på morgonen. Men jag dricker Earl Grey bara på morgonen... Läs mer »

Drömmen om blomsterlandet

Inlägget är ett samarbete med wexthuset.com

A
tt jag älskar att baka är ingen hemlighet och inte att jag gillar fotografera heller. Till mina recept, i bilderna, finns det alltid ett inslag av blommor och grönska, på något sätt. Växter och blommor får bilderna levande på något sätt. Vet inte vad ni tycker men jag själv blir så glad av blommor. Det kansk... Läs mer »
Mat och Dryck Matklubbens Topplista 037jhDBf