Powered by Jasper Roberts - Blog
Skapa minne för livet - en fotobok med egna alster

Print Friendly and PDF
 
Inlägget är ett sammarbete med fotoklok.se

 
H
är tänker jag tipsa om en super bra present till någon du tycker om eller varför inte till dig själv. Skapa minne för livet- en fotobok eller en canvas med egna alster, bilder och till och med recept. 
Har länge funderat på vad jag kan ge min bästa kompis i present när hon fyller år. En tjej som har allt. 
Hon som är jätteduktig på att laga mat men har alltid svårt att få till en enkel sockerkaka. Hon brukar altid säga till mig att hon har tummen mitt i handen och att hon inte blev skapad till att baka. 
Då kom jag på bästa presenten som jag vet hon kommer verkligen uppskatta. En receptbok med mina egna recept och bilder plockade direkt från min Instagramkonto.
 
fotoklok.se kommer jag att skapa en fotobok med några av mina enklaste recepten på kakor och bakelser som jag vet hon älskar. 
Är rätt så förtjust i de enkla men kraftfulla verktygen som gör det lätt för användaren att välja rätt layout, färger, hur bilderna ska placeras och text till varje bild. Och tänk att inte behöva ladda ner verktyget utan skapa fotoboken direkt online.
 
Semmelkladdkakan blir det första receptet i boken, den svänger hon ihop på 30 minuter och inte är den svårt att baka. Sen kommer hon att få mitt bästa recept på saftig sockerkaka och Nutella fyllda smördegskransar som är klara på 20 minuter.  Nu känner jag att jag är igång.
 
 
 
 
 
Jag funderar även på att skapa en canvas med några av mina alster från Instagram, till mig själv. Den tänkte jag sätta upp på väggen i köket. 
 
 
Så enkelt att bara välja egna favoriter från antingen Instagram eller Facebook och skapa ett mine för livet. En bok med vackra bilder att ta på, att kunna bläddra i och som inte är beroende av varken mobil eller dator. 
 
Super snabba leveranser har de också, inom 4 arbetsdagar har du din leverans.
 
 
FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf