Powered by Jasper Roberts - Blog
Hela Sverige Bakar säsong 6 söker deltagare

Print Friendly and PDF
 
T
änk att just nu en ovetande lycklig vinnare finns där ute. En hemmabagare kommer att få sin dröm uppfylld. Drömmen om att bli korrad till Sveriges bästa hemmabagare. För snart är det dags för 6:e säsongen av Hela Sverige Bakar.
 
Så se hit alla glada amatörer.

Är du själv en hemmabagare som ständigt får komplimanger så fort du bjuder på något du bakat? Har du aldrig arbetat professionellt med bakning och avgudar doften av smör och ljudet av elvispen som går på helvarv? Står du helst ute i köket med händerna i mjölpåsen än i soffan och kollar på TV?

 

Gillar du även att stå i rampljuset och tror att du har vad som krävs för att bli Sveriges bästa hemmabagare? 
Då ska du söka till Hela Sverige Bakar. Just nu söker programmet bakälskande deltagare till sjätte säsongen av tävlingen. Sista ansökningsdagen är den 31 mars 2017 så än finns det gott om tid att både provbaka och öva på vinnartalet. 
Tveka inte - skicka iväg din ansökan redan i dag.

 Har du annars en vän som är duktig hemmabagare och som du tycker borde vara med i programet? Uppmuntra honom/henne att söka i så fall.

 

 

Ansök via formulär här! 

 

 Så spännande och nyfiken på vilka de deltagarna blir  men men... man får hålla sig ett tag.

Obs! Detta är INTE ett sponsrat inlägg, det är bara så att jag älskar programmet och tycker att alla duktiga hemmabagare där ute ska SÖKA...

FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf