Powered by Jasper Roberts - Blog
Ta steget ut

Print Friendly and PDF
 
 
Inlägget är ett samarbete med Zervant

H
ar du funderat men inte riktigt vågat? Har du bestämt dig ta steget och istället backat i sista stunden? Många gånger? För det har jag gjort. Jag själv har precis tagit steget. Har funderat och funderat, vägt för- och nackdelar, bestämt mig och tagit tillbaka. Men till slut så gjorde jag bara det. Fanns inte så mycket att tänka på,inget som egentligen skulle få mig att ångra mig. Jag tog steget. Jag skaffade eget, jag startade egen firma. Har varit igång i ca tre månader nu och det bara flyter på. Har inte ändrat mig en sekund. Tycker bara det var dumt att inte göra det tidigare. 
 
Så har du en ide, en affärsidé, en tanke om att vara sin egen så tycker jag du ska slå till. Så länge man inte rubbar på sitt liv så dramatiskt så finns inga "men tänk om...". Själv jobbar jag kvar på mitt jobb, jag är redovisningsekonom på dagarna och egen företagare på kvällar och helger. Jag väljer mina uppdrag och planerar efter min ledighet. Faktureringen var ett stort "om och men" innan jag startade eget och var så rädd att jag skulle göra fel och inte klara av  redovisningen. För även om man vet vad som ska göras så måste man ha redskap för det. Är man nybörjare och inte har så stor kapital så vill man inte lägga massa pengar på dyra program. 
 
Visst går det t ex att fakturera via ett företag och få betalt som "lön" men då försvinner halva den förväntade inkomsten. Så är man egen så kan man sköta sin egen fakturering. Det finns otroligt många onlineprogram på nätet till hjälp. det viktigaste är att hitta ett program som är lätthanterligt, användarvänligt och lätt tillgängligt. Var som helst, när som helst. 
Då är Zervant  rätt program för det. Du kan testa i lugn och ro, gratis under 30 dagar, innan du ens behöver bestämma dig för vilken nivå/avtal du vill ha. Kan välja att betala per månad eller per år. Företaget växer snabbt och deras kunder finns idag i Sverige, Finland, Tyskland, Frankrike, Belgien och England bland annat. 
Så nästa gång när du försöker slå bort den tanke som börjar gro inuti, den sug efter eget, slå inte bort tanken utan börja spinna vidare på. Varför? Det finns otroligt mycket hjälp där ute. Och hörrni? 
Lycka till!
Obs! Bilder är hämtat från företagets hemsidan.


FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentarer

Maria

Postad den

Vad roligt, Simona! Lycka till!
Känner igen det där...har också grubblat på om man ska registrera sig som företag. :) Får se om jag vågar ta steget någon dag...

Svar: Jag har gjort det och tycker det är så himla roligt. Jag menar, med stora barn och ett heltidsjobb finns det ingen press på inkomst eller kostnader :) Kram S
Simona Muntean

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf