Powered by Jasper Roberts - Blog
Dags att gå skilda vägar

Print Friendly and PDF
Inlägget är ett samarbete med Rabattkodsidor.se 

J
a, när det inte fungerar längre så fungerar inte det. Som ni läste i tidigare inlägg har min matberedare lagt av. Han och jag har varit "vänner" i massa år och nu var det dags att skiljas åt.
Nu undrar ni säkert varför jag pratar om matberedare när jag visar en bild på muggar. Visserligen super snygga muggar men ändå. Ha lite tålamod för vi kommer till det, vi kommer till muggarna så småningom.
 
Efter missödet med matberedaren häromdagen, när jag bakade nyttiga glutenfria chokladbollar, snubblade jag över Rabattkodsidor.se och kände på en gång att det kan vara någonting för mig. Det kan faktiskt vara någonting för alla. Ni som har använt deras sida vet men för er som inte har gjort det tidigare kan jag sammanfatta kort vad det hela går ut på.
 
Rabattkodsidor.se samlar, precis som det heter, olika rabatter och erbjudanden från olika online företag. Super smart om ni frågar mig. Istället för att springa runt på stan i hop om att just de butiker jag besöker har de varor jag är intresserad av och på REA eller istället för att söka på nätet på varje företag för sig, går man in på Rabattkodsidor och "jobbar" sig igenom de olika erbjudandena som finns där. Sedan gillar jag att själva tjänsten är gratis och enkelt att använda. Utifrån vad de olika företag erbjuder för rabatter används dessa vid betalning direkt när man kommer till kassan.
Precis som jag sa, det kan vara någonting för alla.
Så för egen del gäller att hitta en ny matberedare till ett bra pris och när jag ändå är i farten även kolla, spana in, efter en ny köksassistent. För jag känner på mig att den gamla kommer lämna mig när som helst.
 
Ellos och Rum21 har bra rabattkoder så jag ska genast in och kika mer på. Men av någon okänd anledning hamnar jag hela tiden på Cervera. Alltså deras muggar från Rörstrand, Mon Amié, jag dööööör för.
Har redan "några" stycken, långt långt ifrån fler än vad ni ser på bilderna, men man kan aldrig ha för många muggar, eller hur?
Det är ju 25 % på alla muggar från Rörstrand och Rörstrand är min favorit så...
 
 
FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf