Powered by Jasper Roberts - Blog
Hela Sverige Bakar säsong 6 söker deltagare

 
T
änk att just nu en ovetande lycklig vinnare finns där ute. En hemmabagare kommer att få sin dröm uppfylld. Drömmen om att bli korrad till Sveriges bästa hemmabagare. För snart är det dags för 6:e säsongen av Hela Sverige Bakar.
 
Så se hit alla glada amatörer.

Är du själv en hemmabagare som ständigt får komplimanger så fort du bjuder på något du bakat? Har du aldrig arbetat professionellt ... Läs mer »

Fettisdagen - semmeldagen, lista med 5 egna favoriter

 
F
ebruari. Den annars mörka, ruggiga och "ingen snö men blaskigt och fortfarande fuktigt och svinkallt" - månaden lyser upp vår vardag på slutet. Så vi ser fram emot slutet på februari av fler anledningar än att vi bara längtar till våren och ljuset.
Februari skulle kunna vara årets tråkigaste månad om det inte var för Fettisdagen. Det finns ingenting som lockar, ingenting man längtar till i februari, ingenting annat än till semmeldagen. Tisdagen den 28 Fe... Läs mer »

Semmelkladdkaka

Semmelkladdkaka
 
"H
alleluja! Jag är frälst."  Kan inte längre säga att ingenting duger än originalet. Den här Semmelkladdkaka duger mer än väl. Den är bortom allt jag har trott och tänkt tidigare. Hade någon tidigare sagt till mig att en kladdkaka utan choklad är god hade jag bara sagt "Tyvärr den kladdkaka finns inte". Och om sanningen ska fram är den mer än god. Den är gudomligt god. Med stött kardemumma och mandelmassa i samt ... Läs mer »
Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf