Powered by Jasper Roberts - Blog
Minne för livet

Print Friendly and PDF
Inlägget är ett samarbete med Pixers LTD

V
issa saker vill man ska vara Forever så att säga. Att dem ska bestå. Man vill bli påminnd om och se på, man vill dela med sig till andra. Det är ofta saker som vi har en personlig koppling till, ett minne från någon vi saknar eller varför inte något vi är stolta över. Ja personliga saker. Jag är mycket för det personliga, annorlunda, speciella.
Därför är jag alltid ute och letar aktivt efter annorlunda, personliga presenter eller minne att ge bort till mina nära och kära. Hur mycket jag än vill förneka så kommer dottern inom en snar framtid att flytta ut. Hon är snart 21. Jag vet att så länge hon pluggar kommer hon bo kvar men hon blir klar om drygt ett år.
Hon säger jämt att hon älskar mina blider och gillar mina kakor så jag vill ge henne en personlig present, någonting som skulle påminna henne om att  " hos mamma och pappa finns ALLTID varma bullar", eller varför inte ta med "en bit" av en kaka jag vet hon älskar?
 
Pixers.se är allt detta möjligt, att få en egen canvas att sätta upp på väggen, väggdekor med olika motiver beroende på vart man vill ha och fototapeter samt att få en personlig tavla, en tavla med egna foto. 
Jag har nu suttit och funderat fram och tillbaka på vad jag skulle kunna välja för bilder och jag vet att hon har alltid gillat Choklad- och havrebollar och blev väldigt förtjust i Semmelkladdkaka. Så valet står mellan dessa två.
 
 
En liten tavla som ska hålla henne sällskap och som förgyller en liten del av hennes nya kök, en bild eller collage på någon bakelse som hon gillar extra mycket. Usch...blir dimmig i ögonen och kommer snart börja gråta. Min lilla flicka har blivit stor...
Obs! Bilderna är lånade från Pixers och monterade ihop med egna bilder! 


FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf