Powered by Jasper Roberts - Blog
Lets getpersonal

Print Friendly and PDF
 
Inlägget är ett samarbete med getpersonal.se

G
etpersonal.se säljer olika presentartiklar, smycken och accessoarer samt artiklar till köket, bland annat ölglas med personlig gravyr som blir säkert varje ölälskares dröm. Det satsar jag på när jag ska beställa C:s present inför vår bröllopsdag.
 
Annorlunda. Unikt. Personligt. Allt sånt gör mig nyfiken. Även om inte öl har så mycket gemensamt med bakningen så brukar jag använda ganska flitigt stora ölglas. Det blir till allt från Pannacotta till tryffel och cheesecake i portionsglas. 
 
 
Så jag har redan en plan när jag har bestämt mig för att överraska C med fina personligt graverade ölglas när vi firar bröllopsdag om två månader. Han älskar öl och jag älskar att baka och fotografera till bloggen. Så när inte C kommer dricka öl med sina kompisar framför en fotbollsmatch kommer jag att låna glasen till mina projekt. Då fångar jag två fluggor i ett smäll. Men sånt behöver inte han veta.
Ni får gärna hjälpa mig att välja gravyr för jag velar lite. Alltså hur väljer man gravyr så det passar både stora grabbar som dricker bärs och svär mellan klunken när motståndarlaget gör mål och fina desserter?
C skulle säkert uppskatta något som " Me & my beer" eller "Jag och grabbarna" om jag känner honom väl, och det gör jag vill jag påstå efter mer än 25 år tillsammans.
 
 
Jag däremot skulle vilja ha något i still med "Chocolate is happiness" eller varför inter något som "Made with love" eller "Cookies and Sweets". Alltså ni måste bara hjälpa mig välja annars blir jag tvungen att köpa ett dussin. Tur att getpersonal.se har snabba leveranstider så jag hinner fundera lite. 
 
 
 
 
Alla tips emottas gärna både när det gäller design, text och utförande. För visst hade jag missat att berätta att man väljer mellan olika typsnitt och storlek på texten. Hur bra som helst. Eller inte. 
HJÄLP snällaaaaaaaaaaaaaaaaaa...FOTO: SIMONA MUNTEAN
Klicka gärna på lilla ♡ om du gillar det du ser! Kram 💕

Kommentera här


Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf