Powered by Jasper Roberts - Blog
Chokladtårta med fudge topping

Chokladtårta med fudge topping
O
avsett vad du har tänkt baka nu inför Valborg, till Alla Hjärtans Dag eller Nyårssupén, se bara till att det innehåller choklad. Choklad är kärlekens elixir och gör människor glada. Visst blir man lyckligare av choklad även om det inte är vetenskapligt bevisat? Choklad och jordgubbar. 
 
Provbakade denna tårta för någon vecka sen och jag bara längtar tills jag ska baka den igen, nu till söndagens firande. ... Läs mer »

Minne för livet

Inlägget är ett samarbete med Pixers LTD

V
issa saker vill man ska vara Forever så att säga. Att dem ska bestå. Man vill bli påminnd om och se på, man vill dela med sig till andra. Det är ofta saker som vi har en personlig koppling till, ett minne från någon vi saknar eller varför inte något vi är stolta över. Ja personliga saker. Jag är mycket för det personliga, annorlund... Läs mer »

No - bake choklad- och havregrynskakor med jordnötssmör

choklad- och havregrynskakor med jordnötssmör
H
ar märkt att tiden räcker mindre och mindre till. Min tid. Eller så har jag fått andra prioriteringar när det gäller fritiden. Är det fritid eller ledig tid vi pratar om? Svåra frågor så här tidigt på morgonkvisten. Men en sak är det säkert och det har jag sagt förut. Dygnen borde ha fler timmar. Tänk bara så roligt vi skulle ha, flera timmar.
 
Jag har så många nya ideer, saker jag vill testa, nya recept att provbaka... Läs mer »
Mat och Dryck mytaste.net Matklubbens Topplista 037jhDBf